Neem contact met ons op
via WhatsApp

0341-276905
overlay
  • Of verkoop uw vakantiewoning
  • Vind vandaag uw vakantiewoning!
  • Voordelig, snel en betrouwbaar!
Zoeken
in aanbod
Opties:
 
Op park:

Vakantiepark Berkenhorst in Kootwijk

VAKANTIEPARK DE BERKENHORST

Vakantiepark De Berkenhorst in de bosrijke omgeving nabij Apeldoorn (Gelderland) biedt u comfort met tal van faciliteiten zoals een supermarkt, een bar en een restaurant. Kinderen kunnen zich prima vermaken in het zwembad, de speeltuin, op de midgetgolfbaan of op de tennisbaan. Ook heeft u de keuze uit diverse bungalows voor een mooie vakantie Kootwijk.

Midden in de natuur kunt u heerlijk even bijkomen op De Berkenhorst te Kootwijk. Genieten van de prachtige kleuren van het roodborstje en de vlaamse gaai of buiten nootjes neerleggen en de eekhoorntjes op bezoek zien komen. Wie weet spot u nog meer wilde dieren. Alle ingrediënten voor een ontspannende en geslaagde vakantie in Nederland zijn aanwezig op het park De Berkenhorst.

 
Niet geintereseerd in het vakantiepark? Bekijk dan eens overzicht van recreatiewoningen te koop in Kootwijk.

GELDERLAND EN DE VELUWE

Gelderland is de grootste en groenste provincie van Nederland, u kunt onder meer genieten van de prachtige natuur die de Veluwe u biedt op de Berkenhorst, een mooi vakantiepark op de Veluwe. De Veluwe leent zich bij uitstek als fietsgebied. De grote verschillen die u tegen zult komen, zullen u versteld doen staan. Erg natte en waterrijke gebieden, prachtig paarse heidevelden, de groene bossen en zandverstuivingen alles vlakbij elkaar. Ga heerlijk fietsen op de Veluwe, kom tot rust in de natuur en wie weet wordt u verrast door vaste bewoners van de Veluwe, bijvoorbeeld edelherten of wilde zwijnen.

De natuur in trekken en een bezienswaardigheid bezoeken kan in het Nationale Park de Hoge Veluwe. Het park biedt haar bezoekers witte fietsen om al fietsend de flora en fauna in het park te ontdekken, deze fietsen zijn vrij te gebruiken. Geniet van de veelzijdigheid van de Veluwe en Gelderland tijdens uw welverdiende vakantie!


KOOTWIJK

De Berkenhorst ligt aan de rand van Kootwijk, een klein maar toeristisch dorpje op de westflank van de Veluwe. Het Kootwijkerzand, wat zich ten zuiden van zowel het dorp als het park bevindt, is het grootste stuifzandgebied van West-Europa. In de directe omgeving van Kootwijk zijn, naast ons parkrestaurant, nog 4 andere restaurants te vinden.
Op 3 kilometer afstand ligt Radio Kootwijk, een voormalig zendpark. Na een rijke en niet geheel onbewogen geschiedenis is zowel de grond als de laatst overgebleven gebouwen van Radio Kootwijk een bescherm dorpsgezicht. Het hoofdgebouw is bovendien een rijksmonument. Dit hoofdgebouw van Radio Kootwijk is gebouwd in art-decostijl. Twee films werden hier (deels) opgenomen: de Amerikaanse film Mindhunters (2004) en de Nederlandse film Ver van familie (2007). Ook de serie The Big Escape werd deels opgenomen op Radio Kootwijk, net als de VPRO-telefilm De Aflossing.
Dat de Veluwe en Kootwijk onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, maakt ook dat er bijzondere dieren te bewonderen zijn. Dat bewijst de uitzetting van wisenten in 2016 wel. De wisent is het grootste levende zoogdier in Europa, is familie van de bizons en bovendien een beschermd diersoort. Ze leven in een afgeschermd gebied vlakbijk Kootwijk en zijn alleen te bewonderen tijdens speciale excursies. 
Tot slot ligt Kootwijk in het gebied met de op één na grootste attractiedichtheid van de wereld. Kortom: er is heel veel te beleven in en rondom Kootwijk!

Klik hier voor het actuele aanbod!

Bent u enthousiast en benieuwd naar onze resultaatgerichte aanpak?
Neem dan contact met ons op