Neem contact met ons op
via WhatsApp

0341-276905
overlay
  • Of verkoop uw vakantiewoning
  • Vind vandaag uw vakantiewoning!
  • Voordelig, snel en betrouwbaar!
Zoeken
in aanbod
Opties:
 
Op park:

Vakantiepark beheer

Uw rendement verhogen door meer verhuur?


Veluwe Chalets Makelaars weet maar al te goed dat u als ondernemer maar al te druk bent met een groot aantal taken en verantwoordelijkheden. Naast het genereren van boekingen en het beheren van de website, sociale media kanalen, contact met je tour operators ben je ook iedere dag in touw met het ontvangst van je gasten, de receptie, de accommodaties en onderhoud en dan hebben we het park zelf nog niet eens besproken. Dit alles om de beleving van de gast en de verwachtingen te overtreffen, de kwaliteit te waarborgen en het rendement te verhogen.

Als wij recreatieondernemers vragen waar ze goed in zijn dan vinden ze dat vaak moeilijk om te zeggen. Dit is ook niet zo gek natuurlijk omdat je niet de mogelijkheid hebt om je te focussen op hoofdzaken. Wat zijn überhaupt hoofdzaken als er zoveel randzaken zijn, die al je tijd opslokken?

Je doet alles op je eigen houtje maar ziet dat het speelveld om je heen zich snel ontwikkelt; nieuwe systemen, meer kanalen, veeleisende gasten en ga zo maar door. Het probleem is dat je geen tijd hebt om je in te lezen en/of over de kennis beschikt om deze kansen aan te grijpen. Dat is waarom wij er zijn.

Veluwe Chalets makelaars werkt samen met bnbmanager en heeft een wereldwijde scope en zoekt naar specialisten in hun niche. Bnbmanager brengt systemen, experts en producten samen en zorgen dat die samen verder gaan. Bnbmanager bouwt niet alleen een machine uit de beste onderdelen maar draait ook de productie met experts, die verstand hebben van hun vak. Dit houd bnbmanager betaalbaar omdat zij dit voor meerdere partijen tegelijkertijd doen. Laat bnbmanager je helpen focus terug te krijgen!

  • De slagkracht van de grote jongens maar dan onder je eigen vlag
  • Focus op je product
  • Specialisme in plaats van generalisme
  • Meeprofiteren van schaalvoordeel

 

 

 

Bent u enthousiast en benieuwd naar onze resultaatgerichte aanpak?
Neem dan contact met ons op