Neem contact met ons op
via WhatsApp

0341-276905
overlay
Zoeken
in aanbod
Filters openen
Opties:
 
Op park:

 

Uw chalet verkopen op de Veluwe?

Bent u van plan om uw chalet op de Veluwe te verkopen?

Het verkopen van uw chalet is over het algemeen geen gemakkelijke zaak. Meestal woont u niet in de buurt en zijn er verschillende regelgevingen vanuit de camping of het park waar uw chalet zich bevindt. Daarnaast is verkopen voor de meeste mensen niet in de wieg gelegd. Onderhandelen, presenteren en enthousiasmeren zijn standaard zaken om uw chalet succesvol te verkopen.

 

Veluwe Chalets makelaars is een full-service makelaar

Gelukkig heeft u ons gevonden. Op zich al een goede zaak. Ons enthousiaste team neemt de volledige verkoop voor u uit handen. Wij presenteren, onderhandelen en enthousiasmeren om uw chalet vakkundig en snel tegen de goede prijs te verkopen. Veluwe Chalets is door zijn niche gespecialiseerd in chalets en onze prachtige omgeving “De Veluwe”. Uw chalet is in de juiste handen bij Veluwe Chalets Makelaars!

 

Hoe gaan wij te werk


Veluwe Chalets Makelaars is een full-service makelaar. U hoeft ons alleen maar te bellen op

0341-276905. U kunt ook ons verkoopkantoor bezoeken aan de Koningsweg 8 in Garderen. Na een kennismakingsgesprek maken wij professionele foto’s en video’s, maakt onze tekstschrijver een geweldige presentatietekst en verspreiden wij de advertenties op onze krachtige verkoopwebsites zoals www.veluwechalets.nl maar ook Funda, Marktplaats, Pararius en Huislijn. Wij kunnen bijna garanderen dat uw chalet binnen 3 maanden verkocht is!


Hoe meld ik mijn chalet aan

Bent u enthousiast geworden om uw chalet door Veluwe Chalets makelaars te verkopen?

Laat uw gegevens achter


Wij nemen contact met u op!

 

Wat kost het om mijn chalet te verkopen

Elke verkoopproject is anders. Veluwe Chalets rekent opstartkosten en een verkoopcourtage over de verkoopprijs van uw chalet. Laat u informeren door adviseur.

 

Stuur ons een email

Bent u enthousiast en benieuwd naar onze resultaatgerichte aanpak?
Neem dan contact met ons op