Neem contact met ons op
via WhatsApp

0341-276905
overlay
Zoeken
in aanbod
Filters openen
Opties:
 
Op park:

Nieuwbouw projecten

De economie is groeiende en de parken en campingbedrijven zijn volop bezig met het vernieuwen van de objecten welke op parken gesitueerd zijn. Bent u op zoek naar een goede investering en een tweede vakantieverblijf helemaal van deze tijd met alle luxe en ruimte?

Veluwe Chalets Makelaars adviseert u en kan u meerdere parken rondleiden en hier meer over vertellen.

Meer informatie over onze projecten? Bezoek de beurs van 28 tot 30 september. Gratis tickets zijn hieronder te downloaden.

Camping het Speulderbos

In Garderen aan de rand van het Speulderbos ligt camping het Speulderbos. Met zijn 135 chaletplaatsen is dit 5,5 hectare park een begrip op de Veluwe. Camping het Speulderbos is in ontwikkeling en vervangt huidige stacaravans naar chalets en recreatiewoningen.


Park Berkenrhode Otterlo

Park Berkenrhode in Wekerom heeft als eerste park op de Veluwe een gasloze en energie neutrale woning ontwikkeld. Er zijn vijf Eco Bos Lodges geplaatst. De woningen hebben een hoge isolatiewaarde en zijn onder andere voorzien van een warmtepomp, zonnepanelen en led verlichting.


Bij de bouw is gebruik gemaakt van natuurlijke en recyclebare materialen. Park Berkenrhode heeft de laatste jaren het bedrijf verduurzaamd, onder andere met het energie neutrale familiehuis en een met zonnewarmte verwarmd zwembad. 

Klik hier voor de vergroting

 

Recreatiepark De Boshoek

In Voorthuizen heeft diversen nieuwe chalets op ruime kavels van minimaal 200m². De Boshoek is een kindvriendelijk recreatiepark met een 5 sterren beoordeling en biedt een breed scala aan mogelijkheden voor eigen gebruik of als rendement product waarmee een flexibel rendement gegeven wordt over uw investering. 

 Klik hier voor de vergroting

Recreatiepark De Rimboe & De Woeste Hoogte
In Hoenderloo op staat dit sterk ontwikkelde park welke volop in beweging zijn met het bouwen van nieuwe vakantiewoningen voor privé gebruik of aan te kopen als investering met verhuur. Het park is voorzien van twee zwembaden, 2 horeca's, animatie, sport en spel mogelijkheden en nog veel meer actieve faciliteiten. Het park ligt in de prachtige natuur van de Veluwe en op steenworp afstand van toeristische activiteiten zoals Nationaal park De Hoge Veluwe, Kroller Muller en Jachthuis Sint Hubertus. De Rimboe en de Woeste Hoogste is de moeite waard om te bekijken indien u op zoek bent naar een investering in een vakantiewoning. 

Klik hier voor de vergroting

 

Bent u enthousiast en benieuwd naar onze resultaatgerichte aanpak?
Neem dan contact met ons op