Neem contact met ons op
via WhatsApp

0341-276905
overlay
  • Of verkoop uw vakantiewoning
  • Vind vandaag uw vakantiewoning!
  • Voordelig, snel en betrouwbaar!
Zoeken
in aanbod
Opties:
 
Op park:

Nieuwbouw projecten

De economie is groeiende en de parken en campingbedrijven zijn volop bezig met het vernieuwen van de objecten welke op parken gesitueerd zijn. Bent u op zoek naar een goede investering en een tweede vakantieverblijf helemaal van deze tijd met alle luxe en ruimte?

Veluwe Chalets Makelaars adviseert u en kan u meerdere parken rondleiden en hier meer over vertellen.

Meer informatie over onze projecten? Neem dan contact op met ons kantoor via info@veluwechalets.nl of 0341-276905

Camping het Speulderbos

In Garderen aan de rand van het Speulderbos ligt camping het Speulderbos. Met zijn 135 chaletplaatsen is dit 5,5 hectare park een begrip op de Veluwe. Camping het Speulderbos is in ontwikkeling en vervangt huidige stacaravans naar chalets en recreatiewoningen.


Veluwepark "Heideheuvel"

Is dit jaar gestart met duurzame nieuwe te bouwen chalets op ruime erfpachtkavels. De Heideheuvel is bedoelt voor mensen die op zoek zijn naar een tweede huis op de Veluwe voor eigen gebruik. Door de recente ontwikkelingen van het project heeft u veel vrije keuzes met betrekking tot de indeling van het chalet en de inrichting van de kavel.

Bent u benieuwd naar het aanbod op Veluwepark Heideheuvel? 

Klik hier voor het aanbod

 

Vakantiepark "Ackersate"

In Voorthuizen heeft diversen nieuwe chalets op ruime kavels van c.a. 300m². Ackersate is een kindvriendelijk recreatiepark met een 5 sterren beoordeling door de ANWB. Vakantiepark Ackersate bouwt nieuwe en heeft gebruikte vakantiewoningen, welke zijn aan te kopen met een gegarandeerd rendement of een flexibel rendement. Welke oplossing voor u de geschikte is kunt u bespreken met één van onze adviseurs. Benieuwd naar het aanbod?

Klik hier voor het aanbod
Recreatiepark De Rimboe & De Woeste Hoogte
In Hoenderloo op staat dit sterk ontwikkelde park welke volop in beweging zijn met het bouwen van nieuwe vakantiewoningen voor privé gebruik of aan te kopen als investering met verhuur. Het park is voorzien van twee zwembaden, 2 horeca's, animatie, sport en spel mogelijkheden en nog veel meer actieve faciliteiten. Het park ligt in de prachtige natuur van de Veluwe en op steenworp afstand van toeristische activiteiten zoals Nationaal park De Hoge Veluwe, Kroller Muller en Jachthuis Sint Hubertus. De Rimboe en de Woeste Hoogste is de moeite waard om te bekijken indien u op zoek bent naar een investering in een vakantiewoning. 

 

 

Bent u enthousiast en benieuwd naar onze resultaatgerichte aanpak?
Neem dan contact met ons op